Кои сме ние

Фирма ВАСЧУК ЕООД е създадена през декември 2021г. Ние сме наследници на знанията, опита и професионализма на Васил Любомиров Чуков, който създаде основите и разви дейността на фирма ЧУКОВ БГ , която вече повече от 20 години е специализирана в производството на пластмасови , силиконови и алуминиеви детайли. Проследявайки целия работен процес , изработваше матриците и прилежащата им инструментална екипировка , заедно с екипа си обучен лично от него.

Оставеното от него наследство, добро име в бизнеса и човешките отношения е основна цел за ВАСЧУК ЕООД , която с гордост ще продължи да носи неговото име и следвайки неговите иновационни и гениални решения , творческа мисъл на откривател, създател и изобретател.

Основател на фирма ЧУКОВ БГ

5/5
Васил Любомиров Чуков

"Няма начин да няма начин"

Васил Чуков

Управител на фирмата е Теодора Чукова – съпруга на Васил Чуков , която след преждевременната му смърт пое изцяло работата му , съхранявайки целия му екип, опит , знания, производствена база и машинен парк , който се обновява и разширява .

Фирмата следва изцяло неговите цели, начин и организация на работата, изисквайки изключителна точност, прецизност и високо качество на всеки изработен детайл , влагайки лично отношение към всеки отделен клиент.

Разполагаме с цехове за шприцоване, щанцоване, както и ремонт и поддръжка на шприц форми , матрици и инструментална екипировка. За шприцованите и щанцовани от нас детайли изпълняваме и поддръжката на матриците и инструменталната екипировка.

Част от детайлите ,които сме изработвали само по чертеж за някои от клиентите ни са с патентовани от екипа ни технологии.

Адрес

България
с. Ягодово , Индустриална зона

Email:

vaschukbg.ltd@gmail.com

Телефон

+359 899 268038

Scroll to Top