Услуги

Фирмата предлага изработка на детайли по възлагане на клиента от проектирането и изработката на инструментална екипировка до формоване и шприцоване . Ние работим и с вече готови инструменти на клиента . Предлагаме нестандартен подход при решаването на инженерни и технически задачи , продиктувани от дългогодишния опит и задълбочените познания на нашия квалифициран производствен екип. Нашата компания поема отговорност за производството на детайли с най- високо качество в кратки технологични срокове.

Какво предлагаме

Производство на пластмасови детайли
Производство на силиконови детайли
Производство на алуминиеви детайли
Шприцоване и щанцоване
Изготвяне на чертежи
Иновативни решения
васчук

Контрол на качеството и проследяване на работния процес

Стартирайки всяко производство ние подхождаме индивидуално към всеки клиент и това ни дава възможност да покрием в максимална степен очакванията и изискванията на нашите партнъори. Политиката ни за проследяване и гарантиране качеството на изработка на детайлите е ежедневното тестване с най – новите технологии в тази област и инвестирането в разработки на тестващи съоръжения за отстраняване на дефекти в продуктите. Екипът ни е педантичен и прецизен към всеки един детайл.

Ремонт и поддръжка

Поемайки отговорност към нашите клиенти , фирмата ни извършва ремонт и поддръжка към изработената от нас инструментална екипировка.

Шприц форми
Матрици
Инструментална екипировка
Проекти

Детайли, които изработваме за наши клиенти

Scroll to Top